Partidã decisivã pentru CSM 

Oradea – CSM Leonardo disputã vineri meciul cu BCMUS Argeş Piteşti, contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A de baschet masculin. Având la pasiv şase înfrângeri din primele şapte runde, baschetbaliştii orãdeni se aflã într-o posturã extrem de neplãcutã.

Ei se aflã în faţa unui meci cu o mizã importantã, având obligaţia de a lupta pentru redresarea situaţiei echipei.
„Sã întrerupem eşecurile”
„Nu pot spune cã aceastã partidã este decisivã pentru viitorul jucãtorilor. Pentru noi, toate meciurile sunt decisive. Ar trebui însã ca echipa sã rupã şirul înfrângerilor şi sã iasã din aceastã serie neagrã a rezultatelor nefavorabile. Din pãcate, ştiu cã vom avea în faţã o formaţie foarte puternicã, decisã sã ne punã probleme”, ne-a declarat antrenorul principal al CSM Leonardo, Kósa Zoltán, care s-a confruntat în aceastã sãptãmânã cu probleme medicale.
La rândul sãu, directorul CS Municipal, Petruţ Drãgan, a fost destul de rezervat în declaraţii. Întrebat dacã un eventual nou eşec, pe care nimeni nu-l doreşte, ar duce la mãsuri împotriva echipei, Drãgan a spus cã nu se gândeşte la aşa ceva: „Noi nu punem rãul înainte, nu ne gândim la înfrângere. Nu pot sã le spun jucãtorilor «câştigaţi, cãci altfel vã sancţionez».

Le zic eventual «câştigaţi, ca sã ne daţi ocazia sã vã dãm prima de victorie». Sigur, meciul cu Piteştiul este unul foarte important”, a afirmat directorul CSM.
Revine Maric
Referitor la lotul echipei, existã mari şanse ca Nemanja Maric sã fie apt de joc la ora partidei, dar Nicoarã şi Veres continuã sã fie accidentaţi. Din pãcate, se pare cã echipa orãdeanã nu va avea în continuare un alt conducãtor de joc în afara lui Mandache. Sârbul Latific, aflat în probe de câteva zile, nu pare sã fie o soluţie pentru acest post. „Nu am avut ocazia sã-l vãd pânã ieri la antrenament, din cauza problemelor cu care m-am confruntat.

Din cele spuse însã de secundul Veres, nici Latific şi nici Washington nu sunt jucãtori peste media echipei noastre. Eu am sperat mult ca pânã la meciul cu Piteştiul sã putem achiziţiona un conducãtor de joc şi un pivot. Acest lucru nu s-a putut realiza însã, în primul rând din vina impresarilor, care doresc sã vândã jucãtori fãrã sã-i cunoascã”, a afirmat Kósa Zoltán.
Meciul CSM Leonardo – BCMUS Piteşti are loc la Sala Sporturilor „Antonio Alexe”, cu începere de la ora 19.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase