Partidele s-au înţeles pe afişajul electoral

Partidele s-au înţeles pe afişajul electoral
ORADEA - Partidele din Oradea şi-au împărţit locurile dedicate afişelor electorale. PD-L Oradea a renunţat la spaţiul cuvenit pentru afişaj, iar PCM s-a arătat nemulţumit de faptul că, din cauză că nu are candidat la primărie, a primit mai puţin spaţiu.

Reprezentanţii formaţiunilor politice au promis însă să respecte principiile adoptate în cadrul întâlnirii de miercuri şi să nu lipească mai multe afişe decât a fost stabilit.

Reprezentanţii partidelor politice din Oradea s-au întâlnit miercuri, să-şi împartă spaţiul dedicat lipirii afişelor electorale. În urma întâlnirii s-a decis că cele 54 de amplasamente din municipiu să fie împărţite în felul următor: 23 pentru candidaţii la Primărie, 19 pentru Consiliul Local, 6 pentru consilierii judeţeni şi 6 pentru preşedinţii la Consiliul Judeţean. În fiecare cartier din oraş vor exista amplasamente pentru panouri. Reprezentanţii partidelor au căzut de acord asupra respectării a două principii în ceea de priveşte afişajul electoral: fiecare partid să aibă un singur afiş pe amplasament şi pe fiecare amplasament să apară candidaţii tuturor partidelor.

PD-L Oradea a renunţat la spaţiu, în favoarea unor partide mai mici. În schimb, PCM s-a arătaz nemulţumit de spaţiul primit. Reprezentanţii PRM au fost de părere însă că este un lucru bun că au căzut la înţelegere asupra acestui aspect. „Sperăm că se va respecta ceea ce am stabilit aici, nu că după ce am ieşit de la întâlnire fiecare a făcut ce a dorit”, a spus vicepreşedintele organizaţiei, Florian Pantea.
Anghel Georgiana0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !