Partidele trebuie să-şi desemneze reprezentanţii la secţiile de votare

ORADEA – În vederea completării birourilor electorale ale secţiilor de votare de pe raza Municipiului Oradea, Biroul electoral de circumscripţie nr. 1 Oradea anunţă partidele politice interesate să comunice până vineri 23 mai între orele 17.00 – 19.00, direct la biroul electoral al secţiei de votare pentru care se optează, propunerile cu persoanele care urmează a fi alese în funcţia de membru in birourilor electorale.

Formaţiunile politice trebuie să comunice numele, prenumele, adresa unde locuieşte reprezentantul lor şi numărul de telefon.

Tot până vineri, partidele trebuie să depună atât în scris cât şi în format electronic propunerile referitoare la fiecare secţie de votare în parte cu persoanele care urmează a fi alese în funcţia de membru în birourilor electorale ale secţiilor de votare de pe raza Municipiului Oradea, cuprinzând numele, prenumele, adresa unde locuieşte, numărul de telefon şi biroul electoral al secţiei de votare pentru care se optează.

Persoanele propuse de formaţiunile politice pentru a fi alese în funcţia de membru în birourilor electorale ale secţiilor de votare de pe raza Municipiului Oradea, se vor prezenta sâmbătă 24 mai la ora 12.00, la preşedinţii acestor birouri. Până cel târziu sâmbătă la ora 24.00, persoanele interesate pot formula contestaţii la Biroul electoral de circumscripţie nr. 1 Oradea privind desemnarea preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare de pe raza Municipiului Oradea, respectiv locţiitorilor acestora. Până luni 26 mai la ora 24.00, persoanele interesate pot formula contestaţii privind desemnarea membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare de pe raza Municipiului Oradea.

În data de 23, 24 şi 26 mai Biroul electoral de circumscripţie nr. 1 Oradea va avea program de lucru între orele 10:00 – 24:00.

Georgiana Anghel0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !