Partidul Muncitorilor şi la Oradea

7Comentarii
Liderul minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma le vorbeşte orădenilor
Liderul minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma le vorbeşte orădenilor
Miron Cozma a vorbit joi unui grup de iniţiativă local despre noua formaţiune politică.

Liderilul minerilor din Valea Jiului,Miron Cozma, s-a întâlnit joi la Dominion Cafe, cu un membrii unui grup de iniţiativă din Bihor, pentru a le vorbi despre Partidul Muncitorilor, pe care este pe cale să îl înfiinţeze. Noua formaţiune politică se vrea una radicală, „a rebelilor”, apărătorul intereselor celor aflaţi în câmpul muncii, din toate domeniile, fie că sunt angajatori sau angajaţi, cu studii superioare sau fără, inclusiv cei din sfera socială, a ONG-urilor, dar se adresează în egală măsură sindicatelor ori cercetătorilor. Liderul minerilor din Valea Jiului vrea să declanşeze o nouă revoluţie politică, una „de catifea, a feţelor noi”, prin noua organizaţie vrând să militeze pentru emanciparea muncitorilor şi să lupte împotriva mafiei politice şi a corupţiei.

Sistem tripartit, la putere

„Dacă aş ajunge preşedintele acestei ţări, nu aş putea accepta ca oamenii să moară de foame şi să fie hoţi. Prima prioritate ar fi asigurarea unui nivel de trai decent”, a declarat Cozma. În viziunea sa, la putere ar trebui să se afle, sistemul tripartit, similar ONU, format din Guvern, patronate şi sindicate, ca parteneri cu drepturi egale. Pentru că „marea corupţie, în proporţie de 75% este în sistemul statal, acesta va trebui diluat”, a mai subliniat liderul ortacilor. După ce a iniţiat întâlniri similare în mai multe colţuri ale ţării, viitorul preşedinte al PM, a demarat campania de strângere de semnături. „Partidul este organizat cu oameni noi, pe care i-am cunoscut, în bună parte, recent pe stradă sau cu diverse ocazii”, a mai spus Cozma. Sigla partidului va fi spirala dacică, simbol al continuităţii naţionale şi al infinitului.

Mălina Pop7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor