Paşaportul va putea fi plătit şi la CEC

1Comentariu
Paşaportul va putea fi plătit şi la CEC
Documentul va putea fi plătit în unitatea CEC Bank de pe Calea Republicii, aflată la 2 minute de sediul Serviciului Paşapoarte.

Cetățenii pot achita acum taxa pentru emiterea pașaportului simplu temporar și a celui simplu electronic la orice unitate CEC Bank din județul Bihor, informează Prefectura Bihor. Serviciul de încasare a taxei de pașaport este disponibil de ieri, 06 septembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-16:30, iar comisionul pentru depunere este de 8 RON.

Pentru a achita taxa pentru pașaport la unitățile CEC BANK, deponentul trebuie să prezinte un act de identitate valabil. În cazul în care depunerea se face pentru un copil minor sau un terț, este necesar și actul de identitate al acestuia, în original sau copie.

Cea mai apropiată unitate a CEC BANK față de Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Bihor se află la circa 2 minute, pe Calea Republicii nr. 27. Rămân valabile și celelalte modalități de plată a taxei de pașaport (numerar la casieria Prefecturii Bihor, la Trezoreria Oradea și la oficiile poștale prin mandat poștal, iar prin virament bancar la sediul băncilor sau prin online banking).

„Reamintim cetățenilor că taxa pentru pașaportul simplu electronic pentru copii sub 12 ani, valabil 3 ani, este 234 RON, taxa pentru pașaportul simplu electronic eliberat pentru persoane peste 12 ani, valabil 5 ani, este 258 RON, iar taxa pentru pașaportul simplu temporar, valabil 1 an, este 96 RON. Acestor taxe li se adaugă comisionul bancar de 8 RON în cazul plății taxei în unitățile CEC Bank”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Bihor.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor