Pasarelă metalică peste drumul rapid pentru acces pietonal pe Dealul Ciuperca

1Comentariu
Pasarelă metalică peste drumul rapid pentru acces pietonal pe Dealul Ciuperca
Realizarea unei pasarele metalice pentru a face legătura pietonală cu Dealul Ciuperca a fost aprobată joi în cadrul ședinței Consiliului Local.

Aceasta vine în continuarea lucrărilor proiectului „Dezvoltarea unor habitate naturale din specii de arbori protejaţi și floră spontană pe Dealul Ciuperca din municipiul Oradea și în zona Korosszegapati din județul Hajdu Bihar”.

Proiectul se află în faza de implemantare și este finanțat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013.

În derularea acestui proiect cu finanțare nerambursabilă se înregistrează economii, pe care Municipiul Oradea în calitate de beneficiar intenționează să le utilizeze pentru realizarea la baza versantului a unei legături pietonale prin intermediul unei pasarele peste drumul rapid, în curs de amenajare între zona de acces și grădina publică, propuse spre amenajare prin proiect. Această investiţie va separa și fluidiza traficul rutier al drumului rapid din zonă și cel pietonal, pasarela fiind principalul acces pietonal care face legătura Dealului Ciuperca cu traseele care vin de la celelalte obiective turistice ale orașului.

Pasarela din structură metalică va costa aproximativ 200.000 de euro (inclusiv TVA).

Tot în ședința Consiliului Local s-a aprobat suportarea contribuției proprii a Municipiului Oradea pentru realizarea construcției pasarelei și a oricăror cheltuieli neeligibile ce pot apărea pe parcursul derulării investiției.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor