Patrioţi cu diplomă

Patrioţi cu diplomă
De Ziua Eroilor, la Şcoala Gimnazială Nr 1 Balc s-a organizat un moment dedicat eroilor cazuţi la datorie pe câmpurile de luptă pentru apărarea neamului şi a ţării.

Evenimentul a fost organizat de prof. Diana Crăciun, prof. Emilia Şugar, prof. Ioana Nemeş şi doamnele directoare Maroşan Cornelia şi Boldiş Magdalena. Momentul istoric a aparţinut doamnei prof Diana Crăciun, iar momentul artistic de intonare a cântecelor patriotice a fost condus de prof Emilia Şugar.

Elevii şcolii noastre au rămas plăcut impresionaţi de momentul organizat de profesorii amintiţi.

S-a organizat deci, un moment de comemorare a eroilor căzuţi la datorie, cunoscuţi şi necunoscuţi, care prin jertfa lor de sânge au rămas în sufletele noastre. Nu este palmă de pământ care să nu fie stropită de sânge românesc, nu este român căruia pârjolul distrugerii să nu-i fi cotropit o parte mai mică sau mai mare din avut şi să nu-i fi luat fiinţa dragă. Ca neam a trebuit să ne jucăm un rol important în marea dramă a omenirii şi să trecem cu vitejie şi demnitate peste toate încercările. De aceea, trebuie să ne întoarcem faţa spre cer şi să aducem florile recunoştinţei noastre acelor tineri care au murit pe câmpurile de luptă. La final elevii au primit Diplome de patrioţi Români.

Prof Diana Crăciun

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !