Patru copii născuţi din incest

Patru copii născuţi din incest
Doi fraţi germani, Patrick şi Susan, sunt părinţii a patru copii. Povestea lor, într-o ţară ale cărei legi pedepsesc incestul cu închisoarea, ţine prima pagină a tabloidelor din întreaga Europă.

După ce au fost condamnaţi de justiţie, cei doi au sesizat, săptămâna aceasta, Curtea Constituţională din Karlsruhe, considerând că “interzicerea legăturii lor contravine dispoziţiilor din Constituţie, referitoare la liberul arbitru în viaţa intimă”. Ei sunt susţinuţi şi de un deputat ecologist, Jerzy Montag, care vorbeşte chiar de abrogarea “unor legi vechi de două secole”.

Patrick Stübing, acum în vârstă de 30 de ani, s-a născut într-o familie cu opt copii. La vârsta de 4 ani, este adoptat de o familie din Potsdam. Sora lui, Susan, despre a cărei existenţă nu ştia, a fost crescută în Leipzig de mama lor naturală. În 2000, când tatăl lor moare, Patrick îşi reîntâlneşte mama şi îşi cunoaşte sora. Ea avea atunci 16 ani. Când moare şi mama lor, cei doi ajung să locuiască împreună în Leipzig. Primul copil, Erik, se naşte în 2001, Sahra în 2003, Nancy în 2004 şi Sofia în 2005.

După naşterea primului copil, Patrick este condamnat la 1 an cu suspendare pentru incest. După a treia naştere, execută două luni de închisoare. În noiembrie 2005, el primeşte o condamnare la 2 ani şi jumătate pentru incest, iar ea este plasată într-un program de reinserţie socială. Aici, Susan îl cunoaşte pe Jürgen, de 49 de ani, cu care are al cincilea copil, pe Sophira.

Patrick şi-a executat pedeapsa şi trăieşte din nou alături de Susan. Avocatul lui a anunţat că Patrick s-a operat şi nu mai poate avea copii.

Numai primul născut locuieşte acum cu părinţii, ceilalţi au fost încredinţaţi în plasament. Doi copii suferă de boli mentale, ceea ce, statistic, se întâmplă în jumătate dintre cazurile de părinţi care comit incest, după cum a confirmat geneticianul berlinez Jürgen Kunze.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !