Patru posturi la Poliţie, din sursă externă

Patru posturi la Poliţie, din sursă externă
Poliţia Bihor organizează concurs pentru patru posturi libere.

Poliţiştii bihoreni informează că Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, organizează concurs/examen în vederea încadrării, prin recrutare din sursă externă, a unui număr de patru posturi de personal contractual. Astfel, un post de îngrijitor la Poliția orașului Aleșd, un post de muncitor calificat IV (cu atribuții de electrician auto) la Serviciul Logistic Oradea, respectiv două posturi de referent II la Poliția municipiului Oradea.

Informaţii

Pentru postul de îngrijitor, candidații trebuie să fie absolvenți de studii generale cu certificat de capacitate/absolvire a învățământului obligatoriu.

Pentru postul de muncitor calificat IV (cu atribuții de electrician auto), candidații trebuie să fie absolvenți de studii generale cu certificat de capacitate/absolvire a învățământului obligatoriu; să fi absolvit, cu certificat/diplomă de absolvire o formă de pregătire în unul din domeniile: „Electromecanică”, „Electronică şi automatizări” sau „Electric” stabilite conform prevederilor H.G. nr. 844 din 31 iulie 2002 privind aprobarea nomenclatoarelor calificărilor profesionale pentru care se asigură pregătirea prin învăţământul preuniversitar, precum şi durata de şcolarizare; să fie posesori ai permisului de conducere cel puţin categoria „B”.

Pentru posturile de referent II, candidații trebuie să fie absolvenți de studii liceale cu diplomă de bacalaureat; să dețină atestat profesional/curs operare pe calculator/tehnică de calcul.

Înscrieri începând de miercuri

Examenele/concursurile încep de miercuri, 27 iulie şi se vor desfășura asfel în perioada 27.07.2016-07.09.2016, respectiv: înscrierea candidaților se efectuează până la data de 10.08.2016, ora 1600; susținerea probei scrise în data de 31.08.2016, începând cu ora 1000 (pentru posturile de referent II și muncitor calificat IV), respectiv ora 1300 (pentru postul de îngrijitor); susținerea porbei interviu în data de 05.09.2016, începând cu ora 1000 (pentru posturile de referent II și muncitor calificat IV), respectiv ora 1300 (pentru postul de îngrijitor), la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor din municipiul Oradea, str. Parcul Traian nr. 18.

Relații suplimentare privind condițiile de participare, documentele necesare, tematica și bibliografia, se pot obține de la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor-Serviciul Resurse Umane, la telefon 0259/403111-interior 20111, în zilele lucrătoare , între orele 800-1400.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !