Patru posturi libere la Pompieri, inclusiv de asistent

De Otilia Șandor
Patru posturi libere la Pompieri, inclusiv de asistent
La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor se fac înscrieri la concursul de ocupare a patru posturi de subofiţer.

Doritorii pot opta pentru următoarele posturi: subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ, subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (2 posturi), respectiv asistent medical principal (instructor) cu grad militar la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă, a informat cpt. Camelia Roşca.

Înscrierile pentru concursul de ocupare a postului de subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, Compartiment Administrativ, se vor face până azi, ora 16:00, iar pentru posturile de subofiţer tehnic principal la Biroul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, respectiv pentru postul de asistent medical principal (instructor) cu grad militar, la Centrul de Formare şi Pregătire în Descarcerare şi Asistenţă Medicală de Urgenţă, până luni, 31 octombrie, la sediul ISU „Crişana” Bihor, situat în Oradea, strada Avram Iancu nr. 9.

Informaţii – pe site-ul ISU Bihor

Detalii privind calendarul activităţilor, modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului, pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro) sau de la structura de Resurse Umane a unităţii, tel. 0259/411.212, int. 27013, 27135 sau 27136, fiind afişate şi la avizierul de la sediul inspectoratului.

Anunţurile de recrutare pentru posturile menţionate sunt disponibile pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro), respectiv la avizierul de la sediul instituţiei, a informat aceeaşi sursă.

Condiţii pentru concurs

Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiţii şi criterii specifice:

• să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

• să cunoască limba română, scris şi vorbit;

• să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

• să fie apți din punct de vedere medical, fizic şi psihic. Aptitudinea se constată de către structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne/comisiile şi subcomisiile de concurs, ca urmare a examinării medicale, verificării îndeplinirii criteriilor antropometrice, existenţei semnelor/tatuajelor neacoperite de vestimentaţie în ţinuta de vară, verificării aptitudinilor fizice, precum şi evaluării psihologice, potrivit baremelor şi/sau criteriilor aplicabile;

• să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;

• să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează;

• să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

• să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

• să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;

• să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;

• să aibă înălţimea de minimum 1,65 m bărbaţii şi 1,60 m femeile;

• să nu fi fost trecuţi în rezervă/să fi încetat raporturile de serviciu în condiţiile art. 85 lit. d), i), j), k) şi ale art. 87 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare sau în condiţiile art. 69 lit. c), h), i) şi k) din Legea nr. 360/2002, cu modificările şi completările ulterioare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !