Pază suplimentară

TIMIŞOARA – Mai bine se păzesc şi cu gratii şi cu alarmă decât să intre hoţii peste ei şi să le fure din şcoală. În biroul directorului de la Liceul Teoretic Vlad Ţepeş funcţionează o alarmă care sună la intrarea şi la ieşirea acestuia din birou şi este conectată la sistemul audio al şcolii.

„Am două uşi la birou, un care duce pe hol şi alta în secretariat. Aici sunt foarte multe acte şi de aia este alarmă, nu am montat-o special, aici am găsit-o”, a spus Tiberiu Ciobanu(foto), directorul şcolii. Tot pentru a asigura paza în unitatea de învăţământ în curând aici vor fi montate şi camere video. Nimeni nu intră în Liceu fără a fi legitimat, asta după ce sună la soneria de la poartă iar elevul de serviciu vine şi îi deschide. Alarmă mai au cei de la liceu şi la cabinetul de informatică.

La „Vlad Ţepeş” nu s-a produs nici un incident până acum, datorită sistemului de siguranţă, mai spune directorul instituţiei. „Nivelul violenţei în şcoli se menţine ca şi în alţi ani. De la începutul anului şcolar au fost înregistrate patru cazuri de violenţe în şcoli”, ne-a spus Daniela Stanciu de la Grupa Mobilă de Jandarmi Timişoara.

Sanda Bota0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase