PD-L trage din orice poziţie!

4Comentarii
PD-L trage din orice poziţie!
ORADEA - De la tribuna partidului, democrat-liberalii lui Filip iau săptămână de săptămână cuvântul pentru a critica administraţia Bolojan, proaspăt instalată. Subiectul favorit al „pedelenilor”: rectificarea negativă de buget propusă de Executivului condus de către Bolojan.

Că e vorba despre Mircea Matei, Dorin Corcheş, Adelina Coste, Dorel Luca sau Cristian Ilie, subiectul e acelaşi.

Mircea Bradu, veteranul PD-L Bihor, explică „răutatea” colegilor săi: „Aşa e în Opoziţie, tragi în Putere din orice poziţie!”

„Consider că nu am fost deplasaţi în timpul şedinţei de Consiliu Local. Nici ceilalţi consilieri locali din alte partide nu s-au arătat foarte lămuriţi de explicaţiile cu privire la rectificarea de buget, date de către directorii din Primărie”, a afirmat joi Adelina Coste, consilier local PD-L. Coste a exemplificat, arătând că la întrebarea pe care i-a pus-o directorului economic Florea cu privire la tăiarea banilor pentru o creşă, acesta din urmă a asigurat-o că de la creşa respectivă nu vor fi tăiaţi bani. „M-am uitat însă în rectificare şi creşa e cu minus!”, a arătat revoltată alesul local.

Inspectorul şcolar general adjunct Dorel Luca, şi el consilier local PD-L, s-a arătat îngrijorat de strategia Primăriei privind şcolile. Luca spune că din cauza birocraţiei generate de finanţarea venită de la Guvern, lucrările vor întârzia. „Dacă Primăria ar fi finanţat în continuare lucrările de renovare a şcolilor, acestea ar fi fost gata la timp. Aşa însă, vom vedea în ce condiţii va începe noul an şcolar”, a declarat Luca.

Tot Luca a criticat decizia municipalităţii de a tăia bursele pentru învăţământul preuniversitar, precum şi redimensionarea ajutorului Primăriei pentru tichetele sociale ale pensionarilor.

Calin Corpas4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor