PDL-ul la instalarea noului şef din ASP

19Comentarii
Foto J.B.
Foto J.B.
ORADEA – Noul şef al ASP Bihor, instalat de PDL, promite mobilitate şi acţiune, fără rol decorativ. Marţi dimineaţă a fost înscăunat public noul şef al Autorităţii de Sănătate Publică Bihor, care reprezintă Ministerul Sănătăţii în teritoriu.

Dr. Marius Pârcioagă, membru al PDL, a fost instalat director executiv la ASP Bihor, de către prefectul de Bihor, Gavrilă Ghilea, invitaţi fiind mulţi colegi de partid şi medici.

Prefectul de Bihor a declarat că îşi pune mari speranţe că munca în Sănătate se va îmbunătăţi şi a anunţat că va acorda atenţie sporită acestui domeniu. Cât despre colegul său de partid devenit şef la ASP, prefectul Ghilea a declarat: „Numirea dlui Pârcioagă la cârma ASP este un câştig. Rămâne ca si el să confirme acest lucru”.

Corecţii?

Proaspătul reprezentant al Ministerului Sănătăţii în teritoriu (fost adjunct la ASP şi de 25 de ani angajat în sistemul sanitar) a anunţat că a încetat colaborarea cu FC Bihor şi că nu mai e medicul echipei. Dr. Pârcioagă a promis că va „reinstala respectului faţă de lege”, că va da dovadă de„mobilitate” şi că nu va accepta să aibă „doar un rol decorativ”.

Pârcioagă a evitat să facă declaraţii împotriva fostului şef ASP, dr. Ritli Ladislau, cu care a făcut schimbarea de post în 16 februarie 2009.

Noul şef al ASP a informat că înainte de a lua primele măsuri, vrea să evalueze activitatea din ASP şi din sistemul sanitar bihorean. Dr. Pârcioagă a promis că nu se va răzbuna pe colegi de breaslă simpatizanţi ai altor partide, cu care a avut neînţelegeri de-a lungul timpului. De asemenea, dr. Pârcioagă a promis că nu va schimba alţi oameni din funcţiile deţinute la ASP, spitale şi alte servicii „doar de dragul schimbării”, dar că poate va face unele „corecţii”.

Otilia Sandor

Taguri: , ,


19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor