Pe podium la Cupa Croaţiei

SAMOBOR - Trei karateka de la CS Gym Oradea, însoţiţi de preşedintele FR Karate Kyokushin, Anca Wallmen, au participat la turneul dotat cu Cupa Internaţională a Croaţiei.

La competiţie au fost prezenţi circa 160 de sportivi, din 12 ţări. Cei trei sportivi orădeni au avut evoluţii meritorii, reuşind să obţină medalii de bronz. Aflată în primul an de seniorat, Viviana Chirilă a avut un parcurs foarte bun la categoria grea, clasându-se pe locul III. Revenită recent în competiţii după o perioadă de pauză, Laura Moldovan a obţinut o performanţă similară la categoria mijlocie. La rândul său, Adrian Ferenţ a fost foarte aproape de o performanţă şi mai bună, dar a fost învins în lupta pentru locul secund de maghiarul Magna Gergö, elev al reputatului maestru Furko Kálmán (6 Dan), care şi-a adjudecat de altfel medalia de aur. „Concursul din Croaţia a contat mult pentru sportivii noştri, care au avut ocazia să acumuleze experienţă internaţională, în compania unor adversari foarte puternici”, a afirmat preşedintele FRKK, Anca Wallmen.

Gavtil Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase