Pe podium la Cupa Prieteniei la Fit Kid

Pe podium la Cupa Prieteniei la Fit Kid

În perioada 8-10 noiembrie 2013, în Slatina s-a desfăşurat, în cadrul Concursului Internaţional de gimnastică aerobică, ediţia a X-a Cupei prieteniei”. „Acesta a fost primul concurs internaţional Open Fit Kid (categoria B) organizat în România”, preşedinte Fit Kid România.

După ce săptămâna trecută orădenii au participat la Campionatul European de Fit Kid din Belgrad, weekendul acesta conducerea Fit Kid România a susţinut echipele de începători din Oradea şi Marghita la acest prim concurs Open Fit Kid, de la Slatina. „Ideea de a organiza acest concurs anul acesta la Slatina nu a fost întâmplătoare, ci a avut un scop: acela de a promova această ramură sportivă şi în zona de sud a ţării. Având elemente comune cu gimnastica aerobică, practicanţii acestui sport pot cu uşurinţă să practice fit-kid-ul şi astfel din cluburile care au participat ca spectatori, de data aceasta, să vină cât mai mulţi concurenţi alături de noi la competiţiile următoare”, spune Mirela Bar, manager Fit-Kid.

„Echipa Fit Kid din Oradea, antrenată de Mihaela Paraschiv, este formată din 15 copii (8-10 ani) şi se pregăteşte la Şcoala Dacia, unde există şi o grupă de începători de clasă pregătitoare (6- 8 ani). De asemenea, echipa care a reprezentat oraşul Marghita, „Healthy Body este antrenată de Kovacs Dora şi Coznici Gabriela şi practică fit kid-ul de mai puţin de un an de zile”, spune Ana Nagy, preşedintele Fit Kid România. Acestea au concurat cu echipe din Slatina, Ungaria şi Serbia şi au obţinut următoarele rezultate: Dacia Oradea-Lazăr Manuel 9 ani locul 2, individual băieți; Baciu Cristina, Kis Asimera, 8 ani, locul 1, duo; Baciu Cristina/Kis Asimera/Lazăr Manuel locul 1; trio

Butnariu Anamaria/Mocanu Stefania/Popovici Giulia/Rus Bianca/Tincău Oana/Todea Vanessa locul 1 big group; Healthy Body Marghita: Coznici Teodora/Móricz Anna locul 1,duo; Coznici Teodora/Horváth Vivien/Móricz Anna/Szabó Nikolett/Tomuța Mercédesz locul 1.

„Suntem mândri că printre arbitrii s-a aflat şi o orădeancă, Anca Hulujan, singura care a obţinut diploma de arbitraj internaţional din România la Fit Kid. Ne dorim ca în viitor FIT KID să devină un sport cât mai cunoscut, oferindu-le copiilor şansa de a concura atât la concursuri naţionale cât şi internaţionale, nu numai ca sport de performanţă ci şi ca sport de masă, fiind un mod de viaţă pe care copiii noştri ar trebui să şi-l formeze de la cele mai fragede vârste. Mulţumim şi pe această cale d-nei Viorica Sandu de la Palatul Copiilor din Slatina, organizatoarea competiţiei şi colaboratoarea Fit Kid, care a făcut posibilă desfăşurarea acestui concurs şi care ne-a impresionat cu organizarea şi ospitalitatea oltenească”, spune preşedintele Fit Kid România, Ana Nagy. Impresionat de reprezentaţia FIT KID – ului, d-l director Brăileanu de la Palatul Copiilor Slatina a declarat: „Vă mulţumim că aţi fost alături de noi la acest concurs şi ne dorim ca anul viitor să continuăm aceste competiţii la Slatina şi să avem o colaborare pe timp îndelungat”.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !