Pe teren de Rusalii

Pe teren de Rusalii
Poliţiştii bihoreni au acţionat de Rusalii pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

Pentru ca Sărbătoarea Rusaliilor să fie petrecută într-un climat de linişte, ordine şi siguranţă în Judeţul Bihor, în perioada 22 – 24 iunie a.c., 680 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pentru a preveni tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea şi combaterea infracţiunilor sau a altor fapte antisociale care pot aduce atingere ordinii publice, ordinii de drept, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal. Astfel, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii bihoreni au aplicat 501 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare de 108.665 lei. Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 365 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 rep. privind circulaţia pe drumurile publice, din care 125 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Alte 95 de sancţiuni au fost aplicate potrivit prevederilor Legii nr.61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 17 sancţiuni au fost aplicate conform prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar 24 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la legislaţie. Totodată, au fost constatate 22 de infracţiuni, din care trei de natură judiciară, opt economico – financiare, şapte la regimul circulaţiei rutiere şi trei de altă natură. „În cadrul acţiunilor, cinci permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare şi confiscate bunuri în valoare de 723,5 lei” informează subcomisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !