Pe ultima sută de metri

De Simona Drimbău
Pe ultima sută de metri
Fermierii mai au câteva zile la dispoziţie să depună cererea anuală de acord prealabil pentru subvenţia la motorină.

Fermierii trebuie să completeze o cerere de acord prealabil pentru finanţare, pe care o depun la centrele judeţene ale Agenţiei de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultură, în baza ordinului pentru obţinerea ajutorului de stat pentru finanţarea prin rambursare a diferenţei de acciza pentru motorina care se va utiliza în agricultură în anul 2019.

Cererea de acord prealabil pentru finanţare, pentru anul 2019, se depune până la data de 31 decembrie 2018, inclusiv.
Persoanele fizice pot fi acceptate ca potenţiali beneficiari ai prezentei scheme dacă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data primirii notificării privind acordul prealabil, dar nu mai târziu de data depunerii primei cereri trimestriale, se autorizează ca persoană fizică autorizată sau intreprindere individuală, conform OUG nr. 44/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

Acordul prealabil pentru finanţare prin rambursare se emite de către centrele APIA judeţene, în termen de cel mult 20 lucrătoare de la data depunerii cererii de acord.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !