PeFoc.ro garantează calitatea căldurii în orice tip de locuință

2Comentarii
PeFoc.ro garantează calitatea căldurii în orice tip de locuință
O casă ca în povești trebuie să aibă un interior cald și confortabil. Și chiar dacă suntem în anotimpul în care nu prea te gândești la amenajarea celui mai potrivit sistem de încălzire, trebuie să știi că acum e momentul cel mai potrivit ca să faci această investiție, pentru ca la iarnă să te bucuri de o atmosferă de vis și să uiți de gerul și zăpada, care de la an la an par tot mai amenințătoare.

Achiziționarea unui semineu nu poate fi numită decât alegerea perfectă. Toți prietenii tăi vor vrea să vină în vizită, iar cei dragi se vor instala în fața focului cu o carte în mână și o cească de ciocolată caldă, petrecând momente minunate.

Dacă te gândești că nu poți să beneficiezi de căldura unui șemineu pentru că stai la bloc și nu ai un living de zeci de merti pătrați, trebuie să știi că din start greșești. Un șemineu poate fi montat și într-o sufragerie de dimensiuni obișnuite. Există șeminee ultra-moderne de cameră care nu scot fum și care nu numai că schimbă complet aspectul unei sufragerii, de exemplu, dar îți oferă căldura, confortul și intimitatea atât de mult râvnite. Un semineu decorativ este fără îndoială un element ce completează perfect nu doar esteticul unei locuințe, ci și funcționalitatea sa.

Șemineele pe bioetanol sunt perfecte pentru a înlocui un șemineu tradițional în locurile în care acesta nu poate fi amplasat. Bioșemineele nu necesită coș de fum, deoarece nu emană fum și miros, și au flacără adevarată ce funcționează pe bază de bioetanol. Astfel costurile sunt reduse, iar atmosfera mult îmbunătățită. Bioșemineul a fost inventat relativ recent, iar pe piața din țara noastră a pătruns în ultimii ani, multă lume nefiind familiarizată cu această invenție modernă.

Funcționând pe bază de bioetanol, un combustibil ecologic lichid obținut din cereale, acest șemineu decorativ nu emană nici fum și nici miros, fiind în același timp extrem de ușor de întreținut. Bioetanolul – un combustibil care nu afecteaza mediul, gazele rezultate nefiind toxice. În plus, cantitatea de dioxid de carbon emisă în urma arderii bioetanolului este considerabil mai mică decât cea emisă prin arderea combustibilor fosili (cărbune, petrol, gaze naturale etc), iar în ceea ce privește consumul, cu un bidon de 20 de litri se poate beneficia de 3 ore de funcționare zilnică timp de aproximativ 3 săptămâni. Important de știut că, marea majoritate a acestor șeminee se opresc automat dupa 3 ore de funcționare.

Acum că ai aflat ca nu doar cei care stau la casă pot beneficia de căldura unui șemineu, contactează fără ezitare echipa de specialişti de la PeFoc.ro. Pe lângă consultanţă gratuită în alegerea celei mai bune oferte pentru tine, de aici poți alege în orice moment un semineu centrala, un focar un coș de fum sau o sobă din gama largă de sobe șemineu. De asemenea, PeFoc.ro acordă şi servicii de montaj şi întreţinere, cu deplasare în toată ţara.

Advertorial!

Taguri: ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor