Penalizaţi cu 50% din salariu

22Comentarii
Penalizaţi cu 50% din salariu
ORADEA – Echipa de polo CSM Leonardo a avut evoluţii nesatisfăcătoare la primul turneu final al Superligii Naţionale. Prestaţiile respective nu au rămas fără urmări, componenţii formaţiei fiind penalizaţi cu 50 la sută din salarii.

Conflict Gordan – Goina

Căpitanul echipei, Cosmin Goina, s-a hotărât să nu mai vină la antrenamente, în urma unui conflict cu antrenorul Cornel Gordan, care a decis, la rândul său, să nu-l mai primească la pregătiri. „Eu m-am dus la antrenor pentru a cere lămuriri despre sancţiunea care ne-a fost aplicată. Am spus că noi, jucătorii, ne-am pregătit cu toată abnegaţia. Eu personal era să cad în hepatită din cauza efortului depus. Din păcate, discuţia cu domnul Gordan a degenerat”, ne-a declarat Cosmin Goina. Antrenorul CSM Leonardo, Cornel Gordan, a refuzat să ne ofere detalii despre această problemă.

Directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan, afirmă că a încercat în repetate rânduri să medieze diferendul, pentru ca atmosfera în lot să revină la normal. „Un astfel de conflict era ultimul lucru care lipsea echipei. Nu aveam nevoie în nici un caz de aşa ceva acum, înaintea ultimelor trei turnee finale. Am încercat să-i împac, să-i fac să revină la sentimente mai bune, dar nu am reuşit. Nu este prima dată când apare un conflict între antrenorul Gordan şi jucătorul Goina. În trecut am izbutit să-i împac o dată, dar de data asta nu. Ce pot să fac, eu nu sunt Radu de la emisiunea «Din dragoste», ca să-i fac să se iubească. Dragoste cu forţa nu se poate”, ne-a declarat Petruţ Drăgan.

Îşi pot recupera banii

Referitor la decizia de penalizare a jucătorilor, directorul CS Municipal afirmă că aceasta nu este definitivă. „Antrenorul a decis să ia această decizie în urma evoluţiilor slabe de la Oradea. Conducerea clubului a fost de acord cu această măsură. Penalizarea nu este însă definitivă. Dacă echipa va juca bine în turneul de la Bucureşti, jucătorii îşi vor primi toţi banii”, a precizat Petruţ Drăgan.

Rămâne însă de văzut dacă echipa orădeană va reuşi să se reabiliteze la cel de-al doilea turneu final, programat în Capitală la finele săptămânii. „Noi am încercat să le explicăm jucătorilor că şansele noastre la câştigarea titlului sunt încă intacte. Avem în continuare şanse la titlul de campioni, chiar dacă Dinamo a trecut pe primul loc. Jucătorii sunt, de altfel, decişi să lupte pentru recuperarea punctelor pierdute la Oradea”, a spus directorul CS Municipal.

Gavril Nutiu22Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor