Pensii la C.E.C. sau Bancpost

1Comentariu
Pensii la C.E.C. sau Bancpost
REŞIŢA – În luna august 2006, situaţia celor cu pensii în conturi personale a luat o întorsătură ciudată. Atunci, Bancpost, a solicitat anularea integrală a convenţiei de plăţi a pensiilor, nefiind de acord cu renegocierea termenilor şi drept urmare: nu s-au mai acceptat deschideri de noi conturi.

Începând cu luna octombrie 2006, nu se mai asigură plata pensiilor, cu excepţia pensiilor transmise în Israel. Pe de altă parte, C.E.C. a fost de acord cu continuarea plăţii pensiilor în conturile deja existente, (12.250 în judeţul nostru), încheind cu CNPAS o nouă convenţie de plăţi la data de 03.08.2006, cu aplicabilitate de la 01 septembrie 2006.

Principalele modificări, faţă de modul anterior de lucru, sunt următoarele: nu s-a mai acceptat deschiderea de noi conturi, virarea sumelor de plată către C.E.C. s-a făcut şi se face în continuare în patru tranşe lunare, drept urmare, C.E.C. efectează plăţile către pensionari tot în patru etape, astfel: din 14 a fiecărei luni pentru persoanele ale căror nume încep cu literele A,B,C; din 17 a fiecărei luni, literele D,E,F,G,H,I,I,J,K,L; din 20 M,N,O,P,Q; din 23 R,S,S,T,T,U,V,W,X,Y,Z.

Bancpost a revenit asupra deciziei şi a continuat să plătescă pensiile celor care aveau deja cont acolo, toate acestea după o isterie creată printre cei care mereu cad la mijloc, pensionarii.

Anca Preda1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor