Pensii private, din 17 septembrie

2Comentarii
BUCUREŞTI - Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private a aprobat, în 13 iulie, Norma privind aderarea iniţială şi evidenţa participanţilor la fondurile de pensii administrate privat.

Norma stabileşte data de 17 septembrie 2007 ca dată de la care începe perioada de patru luni în care se desfăşoară procedura de aderare iniţială la fondurile de pensii administrate privat – Pilonul II.

De la aceeaşi dată va putea să înceapă şi activitatea de publicitate şi marketing a administratorilor de fonduri de pensii private obligatorii, autorizaţi de CSSPP. Decalarea termenului (de pe 1 august pe 17 septembrie) vine în sprijinul viitorilor participanţi la sistem.

S-a considerat că o perioadă mai mare de timp aferentă autorizării entităţilor de pe piaţa pensiilor private obligatorii va conduce la un număr mai mare de scheme şi fonduri de pensii private şi va oferi participanţilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de fonduri cu caracteristici diferite.

Dan Birta2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor