Pensiile, distribuite prin postã

2Comentarii
Pensiile, distribuite prin posta
Pensiile, distribuite prin posta
Pensionarii care îsi ridicã drepturile bãnesti prin CEC sau Bancpost trebuie sã se prezinte la Casa Judeteanã de Pensii (CJP) Bihor şi să depunã pânã la data de 31.08.2006 o cerere privind plata pensiilor sau indemnizatiilor de legi speciale prin postã, comunicând obligatoriu adresa de platã.

La cerere, care se poate depune personal sau prin postã de cãtre titulari, reprezentantii legali sau mandatarii împuterniciti, se vor anexa o copie dupã cartea de identitate si cupoanele de pensie pentru toate drepturile plãtite prin bancã (pensie, indemnizatie de deportat, etc). Cererile se vor depune la sediul CJP Bihor, la ghiseul 5, în zilele de luni, miercuri joi si vineri între orele: 8:30 – 16:30, iar marti între orele 8:30 – 18:30. Începând cu 01.10.2006 Bancpost nu va mai efectua plata pensiilor.

Patru transe

În ceea ce priveste pensionarii care-si ridicã pensiile de la CEC, începând cu 01.09.2006, plata acestora se va face în baza unei noi conventii încheiate între CNPAS si CEC. „Achitarea drepturilor bãnesti se va face conform acestei conventii în patru transe lunare, stabilite în ordine alfabeticã dupã prima literã a numelui în patru transe”, a declarat Leontin Târle.

Astfel în transa I vor fi plãtiti prin CEC, începând cu data de 14 a fiecãrei luni, cei ale cãror nume încep cu literele A – C. Transa a II-a, cei ale cãror nume încep cu literele D – L, va începe în data de 17 a fiecãrei lui. Transa a III-a, cei ale cãror nume încep cu literele M,N, O, P, Q va începe din data de 20 a fiecãrei luni, iar transa a IV-a – literele R-Z, va începe din data de 23 a fiecãrei luni. Sucursalele CEC nu mai fac înscrieri noi în contruri pentru plata pensiilor.

Cupoanele de pensii si taloanele speciale de cãlãtorie ale pensionarilor care au conturi la CEC vor fi transmise tot prin postã de cãtre CJP Bihor. „În acest sens, si acestia vor depune la CJP Bihor o copie dupã actul de identitate, adresa exactã, precum si cupoanele de pensie pentru toate categoriile de drepturi plãtite prin CEC”, a spus directorul executiv adjunct al CJP Bihor.

Dan Birta2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor