Pentru mama mea!

Aspect de la manifestare
Aspect de la manifestare
S-a sfârșit iarna. E martie în calendar. Martie aduce primăvara și sfârșitul iernii, când oamenii încep să caute primul ghiocel, ca semn al sosirii primăverii cu adevărat.

O dată cu florile parfumate și cu primele raze de soare ale lui Martie, vin și sărbătorile primăverii, când natura prinde glas iar tot ceea ce ne înconjoară capătă culoare și mai presus de toate celebrăm ziua tuturor mamelor noastre.

Acest eveniment a fost marcat și la Liceul Tehnologic „Ioan Bococi” – luni- 9.03.2015 printr-un crâmpei de poezii și cântece, cu grijă alese și prezentate de către Corul școlii în sala de festivități și în prezența d-nelor directoare, dar și a întregului personal angajat al unității.

D-na. Dir. Varga Ileana a deschis activitatea printr-un discurs în care a elogiat femeia, scoțând în evidență importanța, frumusețea și gingășia ei, dar și calitatea deosebită a tuturor mamelor.

Elevii implicați în programul artistic au fost selectați din toate clasele, fiind coordonați de d-nele prof. Șumălan Mihaela, Mateuț Monica, Bărcăuan Cristina.

Decorul în care s-a desfășurat activitatea a prins viață prin flori, mărțișoare, imagini, culori, figurine, toate create de elevii claselor a-X-a și a- XI –a, în cadrul Cercului de pictură al școlii „Lumină și culoare”, coordonați de d-nele. Prof. Bronț Viorica, Movilă Cornelia, Praja Dorina, Raica Anca.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !