Pentru Pastele catolic

Pentru Pastele catolic
Pompierii bihoreni roagă bihorenii care sărbătoresc în acest weekend Paştele să respecte regulile necesare pentru a evita situaţii de urgenţă grave în timpul slujbelor religioase.

Bihorenii sunt rugaţi de către pompieri să nu blocheze cu maşinile căile de acces spre lăcaşele de cult sau hidranţii stradali, pentru ca echipajele de pompieri să poată interveni urgent. Cetăţenii sunt rugaţi să nu aaprindă în lăcaşul de cult lumânări aprinse şi nu le folosească decât în spaţii special amenajate din afara clădirii.

Intrarea în lăcaşul de cult să nu fie forţată, căile de evacuare a persoanelor din clădire să fie cunoscute pentru a putea fi utilizate într-o situaţie de urgenţă, iar în cazul unui început de incendiu, bihorenii sunt rugaţi să nu îşi piardă cumpătul, să nu producă panică, să nu se împingă şi să iasă din biserică în ordine, pe căile de evacuare marcate.

Nu în ultimul rând bihorenii sunt rugaţi să anunţe personalul administrativ responsabil, fără să producă panică dacă observă vreun fenomen ce poate provoca incendiu.

O.Ş.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !