Pentru transport Oradea – Debretin

Între Oradea şi Debreţin sunt 70 km
Între Oradea şi Debreţin sunt 70 km
Miercuri, 5 septembrie, de la ora 11, va avea loc o consultare publică în Sala Traian Moşoiu a Primăriei Oradea. Se va discuta despre nevoia dezvoltării transportului în zona Oradiei.

„Scopul acestei Consultări Publice este de a detalia nevoile la nivelul Municipiului Oradea din punct de vedere al sistemului de transport, astfel încât acestea să fie luate în considerare în momentul elaborării Studiului de mobilitate respectiv Planului de Dezvoltare a Transportului Metropolitan”, transmite Zona Metropolitană Oradea, organizatorul dezbaterii.

Această consultare publică este organizată în contextul câştigării de către Zona Metropolitană Oradea a unui proiect comun cu Primăria din Debreţin, ce are în vedere dezvoltarea unui sistem de transport cu impact transfrontalier la nivelul polilor urbani Oradea si Debreţin.

Se doreşte realizarea unei baze de date privind mobilitatea cetățenilor, scopul final fiind realizarea unei reţele de transport integrate între cele două oraşe, în paralel cu dezvoltarea transportului public metropolitan în jurul celor două oraşe.

Bugetul total al acestui proiect este de 298.470 de euro, din care finanțarea UE reprezintă 85%, cofinanțarea de stat, 10,53 %, iar contribuția partenerilor se ridică la 4,47 %.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !