Peremiştii se simt neglijaţi

Peremiştii se simt neglijaţi
ORADEA – Liderii PRM Bihor au declarat că ar putea obţine rezultate mult mai bune dacă nu ar fi neglijaţi de către conducerea centrală a partidului.

Această părere a răbufnit odată cu prezentarea rezultatelor obţinute de partid la alegerile pentru primar din comuna Auşeu, unde candidatul PRM, deşi a avut aproape de trei ori mai multe voturi decât la alegerile anterioare, a înregistrat un total de 54 de voturi. „Vadim nu a mai fost în Bihor de zece ani pe când personalităţile altor partide, cum ar fi Bogdan Olteanu, vin în Oradea de cinci ori pe an”, a afirmat frustrat vicepreşedintele PRM Bihor, Vasile Grigore.

Opinia sa a fost susţinută şi de către ceilalţi vicepreşedinţi, Vasile Gârba şi Mihai Drecin. „Trebuie să recunoaştem că zona de Nord Vest a fost neglijată de liderii noştri”, a declarat Drecin. Singurul care pare să nu fie de acord e preşedintele filialei Bihor, Paul Magheru. În ciuda tuturor criticilor, Magheru se simte mulţumit de rezultatele obţinute la Auşeu, unde după părerea sa partidul a dovedit că există.

Concluzia a rămas totuşi că o vizită a lui Vadim în Bihor nu mai trebuie amânată dacă se doresc rezultate la alegerile viitoare. De asemenea, slaba reprezentare a partidului în zonele rurale ale judeţului urmează să fie rezolvate prin vizite ale liderilor în aceste zone.

Calin Corpas

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase