Persoanele cu dizabilităţi şi liceenii

ORADEA – În perioada 23 aprilie-11 mai, Biroul de Asisitenta si Consiliere pentru persoane cu Handicap (BACH) din cadrul Caritas Catolica organizeaza o campanie de promovare a imaginii persoanelor cu dizabilitãţi în cadrul liceenilor.

În cadrul campaniei, angajaţii BACH vor vizita câte zece clase în liceele din Bucureşti, Iaşi, Oradea, Satu Mare şi Zalãu, ur,ând să participe la orele de diriginţie. Elevii vor fi împãrţiţi în grupe, fiecare grup urmând să aibă posibilitatea de a încerca în diferite situaţii, cu ce dificultãţi trebuie sã se confruntã o persoanã cu un anumit tip de deficienţã (fizic, vizual, auditiv).

În cadrul celei de a doua vizitã, coordonatorul sau colaboratorul biroului B.A.C.H. va intra în clasã împreunã cu trei tineri cu dizabilitãţi, aceştia urmând să vorbească despre viaţa de zi de zi a persoanelor cu dizabilitãţi, iar la sfârşitul orei elevii vor completa câte un scurt chestionar de evaluare.

Zoltan Pengo0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase