Personal sancţionat la Maternitate

1Comentariu
ORADEA – Că o parte din personalul medical nu se comportă uneori cum ar trebui cu pacienţii, nu mai este o noutate pentru nimeni. Surprinzătoare este atitudinea managerului Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Oradea, dr. Liana Antal, care a început să sancţioneze personalul care se abate de la regulile de comportament.

„Într-adevăr, de multe ori avem probleme cu aparţinătorii, care nu înţeleg că nu e bine să intre în salon cu mama şi copilul. Însă au fost situaţii când am sancţionat şi personalul care s-a dovedit a fi recalcitrant faţă de aparţinători ori paciente”, susţine dr. Antal. Este un început, urmează să vedem dacă aceste sancţiuni vor avea efectul scontat pe viitor. Cert este că dr. Antal doreşte să mai oprească din avântul vizitatorilor care nu înţeleg că în spital nu intri ca în piaţă. „Sunt aparţinători care vin şi seara târziu. Aşa ceva nu se mai poate. Trebuie respectat programul de vizită. Oricum de anul viitor intenţionăm să externalizăm serviciul de pază. Pe lângă oamenii de pază vom instala şi un sistem de supraveghere video, sistem care va funcţiona şi în sala tăticilor, de unde aceştia îşi vor putea vedea copilul şi soţia”, promite dr. Antal.

Viorica Borz1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor