Perversiunile sexuale ale lui Einstein, Mozart şi Rousseau

4Comentarii
Perversiunile sexuale ale lui Einstein, Mozart şi Rousseau
Majoritate a starurilor de cinema şi în general a vedelor din toată lumea sunt implicate în scandaluri, de cele mai multe ori sexuale, dar se pare că unele genii din ultimii 200 de ani le întrec cu mult.

Din când în când mai apare câte un film, „scăpat” întâmplător pe internet, cu aventurile sexuale ale unor vedete. S-ar putea crede că tagma artiştilor este predispusă la asemenea dezvăluiri picante, dar unele detalii din viaţa sexuală a câtorva genii foarte cunoscute fac să pălească orice poveşti din tabloidele din ziua de astăzi.

1. Potrivit cracked.com, Albert Einstein se află pe această listă, a geniilor cu preferinţe sexuale cel puţin ciudate. Considerat cel mai faimos om de ştiinţă din toate timpurile, Einstein a fost un afemeiat care a ajuns chiar să se căsătorească cu verişoara sa primară Elsa.

S-ar putea crede că un fizician nu ar avea prea mare succes la femei, dar Einstein şi-a înşelat cele două soţii pe care le-a avut cu alte 10 femei. Înainte să se căsătorească cu verişoara sa Elsa, acesta a fost foarte aproape de a se căsători cu fata ei, în vârstă de doar 22 de ani. S-a apărat spunând că „eram tineri şi ea era doritoare”. Celebrul fizician ajunsese chiar să le scrie soţiei şi fetei sale vitrege despre aventurile extramaritale şi chiar să îşi folosească fata vitregă pentru a trimite scrisori către amante.

2.  Wolfgang Amadeus Mozart era cunoscut pentru comportamentul său exuberant. Avea, însă, şi  o „uşoară” obsesie scatofilă care se reflecta în scrisori către verişoara sa şi chiar către mamă. Mozart este responsabil şi pentru o piesă muzicală „Concert de pian nr.24 în C minor” intitulată Leck mich im Arsch.

3. Poate cele mai şocante dezvăluiri aparţin scriitorului şi poetului irlandez James Joyce, unul dintre pilonii literaturii moderne. În 1975, au fost publicate o serie de scrisori erotice, către soţia sa. Dacă în primele se regăsesc fantezii destul de cuminţi, o dată cu trecerea timpului, scrisorile devin din ce în ce mai vulgare, aruncând o lumină nouă asupra minţii geniale ale lui Joyce.

4. Percy Grainger a fost unul dintre cei mai mari compozitori ai secolului trecut şi unul dintre cei mai prolifici din punct de vedere financiar. S-a căsătorit la Hollywood Bowl, în faţa a 20.000 de spectatori, orchestra cântând pe fundal o melodie compusă special pentru soţia sa.

Când Grainger a murit, a lăsat majoritatea averii sale Universităţii din Melbourne. A donat însă şi nenumărate fotografii cu el însuşi, 83 de bice şi o pereche de boxeri plini de sânge, compozitorul fiind un adept al sado-masochismului.

Îşi acoperise tavanul şi pereţii dormitorului cu oglinzi pentru a-şi putea urmări soţia în timp ce îl lovea cu sălbăticie. Apoi se folosea de oglinzi pentru a-şi face poze din toate unghiurile imaginabile şi nota fiecare imagine în parte cu poziţia camerei, data, locul şi ce bici a fost folosit.

5. Locotenent-colonel Thomas Edward Lawrence, cunoscut mai bine drept Lawrence al Arabiei, a fost un ofiţet în armata Marii Britanii şi a jucat un rol major în revolta Arabă împotriva Imperiului Otoman. A fost un autor talentat, un om de stat important, un lider, un erou de război, dar îi plăcea să fie biciuit de către un prieten, John Bruce, care trebuia apoi să scrie, în detaliu, cum a rezistat şi cum s-a comportat Lawrence.

Acesta a publicat chiar şi o autobiografie care se numeşte The Seven Pillars of Wisdom (Cei Şapte Stâlpi ai Înţelepciunii), în 1922, în care se regăseşte o scenă extrem de explicită în care povesteşte cum este capturat de către turci şi violat. Cărturarii cred însă acum că este vorba doar de o fantezie a lui Lawrence.

6. Jean-Jacques Rousseau a fost unul dintre cei mai influenţi filozofi ai omenirii. Lucrarea sa, Contractul Social, a stat la baza Declaraţiei de Independeţă şi a Constituţiei americane.

Filozoful şi-a publicat autobiografia, unde nu a ascuns nici un aspect. Acesta a spus că are un feţiş foarte important şi anume că îi place să fie bătut la fund. Rousseau nu îşi putea controla pornirile, povestind că a existat o perioadă în care merge pe stradă şi îşi dădea pantalonii joc în faţa femeilor în speranţa că va fi pălmuit.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor