Peste 100 pentru excelenţă

4Comentarii
ORADEA - Organizatorii Galei Excelenţelor orădene au tras linie sub lista cu aspiranţii la premiu şi bani. La cele 15 domenii câte are gala orădeană, al cărei spectacol este programat în februarie 2008, sunt propuşi de juriu sau de public nu mai puţin de 100 de nume, unele dintre ele fiind susţinute de ambele „foruri”. Calendarul Galei Premiilor de excelenta 2007 Propunerile Publicului Brut

O situaţie interesantă este cea a scriitorului şi jurnalistului Ardelean Florin: numit preşedinte al juriului pentru mass media, numele său este primul pe lista propunerilor juriului pentru literatură, pentru volumul de proză „Schiţe erotice. 51 povestiri citadine”.

Numele lui Orlando Balaş, în schimb, apare ca propunere a publicului la două categorii: protecţia mediului dar şi pentru activitatea sa ca profesor de limbă germană la Universitatea Oradea.

Contrar regulamentului, la categoria „acte de curaj” apare un singur nominalizat din partea juriului, Ardelean Robert de 25 ani, pentru meritul de a fi salvat de la înec, din apele Crişului Repede, doi copii şi unul din partea publicului, dr.Sámuel Géza, pentru activitatea la Maternitatea Oradea.

„Toate persoanele propuse sunt rugate să aducă, până în data de 18 decembrie, ora 15, la Primărie (cam 128), un dosar conţinând copie CI, un CV subliniind activitatea în domeniu pe 2007, diplome, articole etc. Câştigătorul fiecărei categorii va primi, în data de 5 februarie 2008, un trofeu, o diplomă de excelenţă şi 3000 lei”, se arată în comunicatul remis de Serviciul Imagine şi Mass Media din Primărie.

Cristina Ghilea4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor