Peste 1000 de locuri de muncă la Salonta

Peste 1000 de locuri de muncă la Salonta
Ultima bursă a locurilor de muncă din acest an aduce un mare angajator la Salonta.

Nu mai puţin de 1.000 de locuri de muncă oferă un mare angajator, la Bursa Specială a locurilor de muncă organizată la Salonta în perioada 8-11 decembrie 2014, între orele 9-17, la Casa de Cultură Zilahy Lajos. Evenimentul este organizat de AJOFM Bihor şi FireWhite Software & IT Services, cu sprijinul Primăriei Salonta şi face parte dintr-un proiect mai amplu, care a cuprins alte două Burse Speciale ale locurilor de muncă, la Aleşd şi Beiuş.

Unul dintre oraşele bihorene care stau cel mai bine la capitolul forţă de muncă ocupată, Salonta are mai multe fabrici care asigură, cumulat, mii de locuri de muncă. Dovada că salontanii sunt salariaţi serioşi şi bine pregătiţi o reprezintă şi firmele mari din judeţul Arad care îşi trimit zilnic autobuzele pentru a aduce la lucru angajaţii din oraş şi comunele din jur. Una dintre aceste firme, SC Kromberg & Schubert NA SRL, care preconizează anul viitor o extindere a activităţii la fabricile sale de cablaje auto din Nădab (jud. Arad), vine la Bursa Specială a locurilor de muncă de la Salonta cu o ofertă de 1.000 de locuri de muncă.

Un alt mare angajator din Salonta, VPK (producător de carton ondulat şi ambalaje din carton), va fi şi el prezent la bursa locurilor de muncă, oferind posturi pentru personal cu studii medii şi superioare. Până la această oră au confirmat participarea un număr de zece firme din zonă, care au disponibile circa 150 de locuri de muncă. Principalele domenii în care sunt oferite locuri de muncă sunt producţia de piese auto, industria mobilei, mase plastice, confecţii, componente electronice şi cablaje auto.Bursele locurilor de muncă desfăşurate în cele trei oraşe bihorene fac parte dintr-un proiect mai amplu, “Cercetarea şi prognozarea pieţei muncii din vestul României. Evidenţierea şomajului neînregistrat din judeţul Arad”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013 “Investeşte în oameni !”, extins şi în judeţul nostru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !