Peste 110 posturi pentru cei cu studii superioare în Bihor

De Dan Birta
1Comentariu
Peste 110 posturi pentru cei cu studii superioare în Bihor
Nu mai puţin de 117 locuri de muncă pentru persoanele care au terminat o facultate sunt disponibile în prezent în judeţul Bihor.

Oferta AJOFM Bihor se adresează administratorilor de reţea, agenţilor de vânzări, analiştilor cumpărări, asistenţilor comerciali, asistenţilor manageri, arhitecţilor, auditorilor, coordonatorilor logistică. Contabilii, designerii, fizicienii şi economiştii au, de asemenea, multe oferte.
Cele mai consistente oferte de angajare se adresează inginerilor. Firmele au nevoie de ingineri automatişti, ingineri calitate, ingineri producţie, ingineri cercetare, inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer proiectant, inginer reţelistică etc. Mai sunt căutaţi managerii de proiect, programatorii, reprezentanţii comerciali, specialiştii resurse umane şi tehnicienii în producţie.

Studii medii

Oferta AJOFM Bihor mai cuprinde 389 de oferte pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională. Domeniul comerţului are oferte pentru agenţii comerciali, agenţii de vânzări, pentru casieri, lucrători comerciali etc. În domeniul HORECA este nevoie de ospătari, bucătari, recepţioneri, patiseri, cameriste. Multe locuri de muncă şi în domeniul mecanic pentru lăcătuşi, strungari, operatori CNC, frezori universali.

Pentru persoanele necalificate oferta este de 287 de joburi. În judeţ, la Aleşd sunt disponibile 53 de locuri de muncă, la Beiuş 50, la Marghita 10 şi la Salonta 28.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor