Peste 120 de elevi au absentat la teza la mate

Peste 120 de elevi au absentat la teza la mate
DEVA – În judeţul Hunedoara s-a întregistrat un număr mare de la teza cu subiect unic de la matematică, prima probă a sesiunii de teze cu subiect unic pentru elevii care nu şi-au dat aceste lucrări în semestrul trecut.

Dintr-un total de 214 candidaţi înscrişi, doar 86 s-au prezentat la teze. La clasa a VII-a au fost prezenţi 39 de candidaţi, dintr-un total de 109 înscrişi, iar la clasa a VIII-a au dat teze doar 47 de elevi, dintr-un total de 105 înscrişi. “Una dintre explicaţiile numărului mic de candidaţi prezenţi la teze este că mulţi elevi au plecat împreună cu părinţii în străinătate”, a precizat Mate Marta, inspector general adjunct în cadrul IŞJ Hunedoara. Cei 128 de absenţi absenţi mai pot susţine tezele de pe semestrul I numai în sesiunea specială din lunile mai – iunie. Fiecare lucrare va fi evaluată de doi profesori, alţii decât cei din unităţile de învăţământ de la care provin tezele. Tezele şi rezultatele obţinute de elevi în acestă sesiune se analizează de către elevi împreună cu profesorul care predă la. După perioada de cinci zile din momentul afişării rezultatelor, de analiză a tezelor, se pot depune eventualele contestaţii la comisia din unitatea de învăţământ.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !