Peste 2.000 de dascăli vor titularizare

1Comentariu
Peste 2.000 de dascăli vor titularizare
ORADEA – Pentru candidaţii la concursul naţional de titularizare perioada pentru validarea fişelor de înscriere s-a încheiat, dar există şi o excepţie. Singurii care mai pot să îşi valideze listele după termen sunt proaspeţii absolvenţi care îşi susţin examenele de licenţă în aceste zile, sesiunea de licenţă de la Universitatea din Oradea urmează să se încheie în 14 iulie.

„Până la termenul stabilit au confirmat înscrierea pentru concurs un număr de 2.127 de candidaţi la titualarizare, care vor susţine examenul scris. Singurii care mai pot să îşi valideze fişele de înscriere sunt absolvenţii din acest an care sunt aşteptaţi la inspectoratul şcolar la camera 26”, ne-a informat inspector general adjunct Dorel Luca, preşedintele comisiei de mobilitate.

Primele probe

IŞJ Bihor scoate la concurs un număr de 515 posturi titularizabile şi peste 1.400 de posturi de suplinitor puse la dispoziţia celor peste 2.500 de candidaţi. Examenul din 16 iulie va fi susţinut în opt centre de examinare stabilite în Oradea: Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Şcoala „Dacia”, Liceul Teoretic „Edy Endre”, Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi”, Liceul Greco-Catolic, ColegiulTehnic „TraianVuia” şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Până la susţinerea examenului candidaţii vor trebui să susţină, azi şi luni, probele de specialitate în cazul în care au optat pentru educaţie fizică şi sport, disciplinele tehnice sau pentru predare în altă limbă decât româna. Probele sunt programate la şcoala „Oltea Doamna” şi la liceul „Edy Endre”.

Vali Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor