Peste 30.000 lei stransi la „Din suflet pentru suflet”

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Peste 30.000 lei stransi la „Din suflet pentru suflet”
Evenimentul „Din suflet pentru suflet” organizat de către Cătălina Burlo în colaborare cu Asociaţia Piticot s-a dovedit a fi un unul de excepţie.

Programul a cuprins momente muzicale, momente artistice, prezentări de modă, licitaţie, tombolă.

Artiştii careşi-au dat concursul au fost: Anca Căuş, Alexandra Broinaş, Formaţia Arpegio ,Jessie Baneş, Florena Șandro, Alexandru Cristea şi Anita Mihăieș de la Meda Music, Natalie Slovescu şi nu în ultimul rând concurentul XFactor Ioan Man, iluzioniştii Eduard şi Bianca, Călin Bochiş si Anita Berecz, de la clubul de dans Quasar, finalişti la cupa României, locul 2 la Rising Star Bratislava. Designerii Ştefania Patcas, Cristina Edu şi Razvan Achim şi-au prezentat colecţiile. În cadrul evenimentului a avut loc o licitaţie a unor rochii oferite de: Ştefania Pătcaş, Cristina Edu şi Diana Marc, dar şi a unor costume pentru bărbaţi oferite Răzvan Achim şi a unui set de bijuterii oferit de Carla Brillanti dar şi tablouri oferite de Ovidiu.P . Surpriza serii a fost momentul în care un participant a dorit să liciteze pentru rochia frumoasei prezentatoare Beatrice Szuhai, care nu a ezitat să răspundă favorabil provocării. Premiile tombolei au fost oferite de Mara Beauty Center.

 Ajutor pentru copii

Scopul evenimentului a fost acela de a strânge fonduri pentru trei copii bolnavi. Nemeş Dragoş are 12 ani şi a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastica. Trebui să înceapă un tratament unde pentru o singură cură sunt necesari 2000 euro.

David Banu are 5 anişori şi suferă hemofilie tip A formă severă. Singura lui şansă este un tratament în străinătate a căror costuri pot ajunge la un milion euro.

Bodiu Vlad Sebastian are 18 ani şi suferă de cancer osos, a făcut o operaţie de transplant de celule stem, însă din păcate boala a recidivat la ficat.El se află la cure de chimioterapie în Timişoara.Cătalina Burlo, organizatoarea acestui eveniment , i-a acordat designerului Cătălin Botezatu, invitatul special al serii un premiu de excelenţă pentru implicarea constantă în acţiuni caritabile. Designerul a reacţionat prompt şi a ţinut să spună că deşi a primit multe premii, probabil acesta este cel mai important datorită încărcăturii sentimentale. „Consider că cea mai bună răsplata a muncii mele este zâmbetul acestor copii care se află în dificultate”, a spus Cătălina.În urma evenimentului, din invitaţii, donaţii şi ca urmare a licitaţiei s-au strâns 32.500 lei , bani care vor fi livrati în conturile lui David Banu, Nemeş Dragoş şi Vlad Bodiu .1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor