Peste 300 de persoane angajate

Peste 300 de persoane angajate
ORADEA – Peste 300 de persoane au fost încadrate în muncă în urma „Bursei locurilor de muncăpentru absolvenţi”, organizate în 28 septembrie de AJOFM Bihor. Date bursa

Potrivit situaţiei statistice prezentate de AJOFM Bihor la o lună de la desfăşurarea „Bursei”, dintre cele 302 persoane încadrate 201 sunt absolvenţi (31 cu studii superioare) şi 101 alte categorii de persoane. „Cei 31 de absolvenţi cu studii superioare au fost angajaţi în meseriile de ingineri, economişti, biologi şi jurişti. Cele 170 de persoane cu studii medii sau şcoli profesionale au fost încadrate ca lăcătuşi, tâmplari, operatori indistrie alimentară, agenţi comerciali, confecţioneri îmbrăcăminte, achizitori şi muncitori necalificaţi”, a declarat Maricica Juca, purtătorul de cuvânt al AJOFM Bihor.

La „Bursa” organizată în 28 septembrie au fost prezenţi 88 de angajatori care au oferit 1.833 de locuri de muncă. Au participat 1.430 de persoane care-şi căutau un loc de muncă.

 

2006

„Anul acesta, interesul participării la acest gen de acţiuni a fost mult mai ridicat, atât din partea agenţilor economici, cât şi din partea absolvenţilor sau persoanelor în căutarea unui loc de muncă”, apreciază Maricica Juca. În 2006 numărul absolvenţilor încadraţi a fost de 104, iar al celorlalte categorii de persoane de 159.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !