Peste 450 de locuri de munca disponibile

Peste 450 de locuri de munca disponibile
Persoanele cu studii medii pot să-şi găsească o slujbă din cele 336 vacante.

Bihorenii aflaţi în căutarea unor locuri de munca au la dispoziţie nu mai puţin de 454 de locuri de muncă disponibile. Potrivit informaţiilor primite de la AJOFM Bihor, 422 slujbe sunt la Agenţia Locală Oradea.

Pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 27 de locuri de munca. Oferta se adresează inginerilor de diferite specializări, managerilor resurse umane, medicilor veterinari, farmaciştilor, economiştilor şi asistenţi managerilor.

Locuri de munca pentru liceeni

Persoanele care au terminat un liceu sau o şcoală profesională au la dispoziţie 336 oferte de locuri de muncă. Meseriile sunt foarte variate: operatori maşini unelte semiautomate şi automate, tehnicieni de diferite specializări, maistru mecanic auto, agent comercial, recepţioner hotel, casier, ospătar, cameristă, lucrător comercial, sudor, frezor, brutar, cofetar, patiser, confecţioner îmbrăcăminte, operator chimist, şofer autocamion, etc.

Pentru persoanele necalificate oferta este de 169 de locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru montatori subansamble. Mai sunt posturi pentru paznici, îngrijitori de clădiri, casier încasator şi manipulant.

În judeţ, Punctul de lucru Beiuş oferă un post pentru agent comercial, punctul de lucru Aleşd cinci locuri de munca pentru muncitori necalificaţi în confecţii. La Marghita sunt declarate vacante 10 locuri de munca iar la Salonta 16.

S.Al.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !