Peste 6.500 de vizitatori la „Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră”

De Dan Birta
1Comentariu
Peste 6.500 de persoane au participat la eveniment
Peste 6.500 de persoane au participat la eveniment
65 de firme, 22 de unităţi de învăţământ preuniversitar, cinci universităţi şi şapte instituţii publice.

Toate acestea au participat la „Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră” oganizat în premieră în județul Bihor, în perioada 23-24 octombrie 2019. Evenimentul a fost unul de anvergură, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Bihor pentru a sprijini elevii de gimnaziu și de liceu în vederea orientării lor profesionale și încadrării pe piața muncii, dar și alte categorii de persoane active de pe piața forței de muncă.

„La eveniment au fost prezente peste 65 de firme și furnizori de formare profesională, 22 unități de învățământ pre-universitar, cinci universități și șapte instituții publice. Au fost peste 6.500 de vizitatori, din care peste 2.500 elevi de clasa a VIII-a, ceea ce constituie o reușită demnă de remarcat pentru această primă ediție a evenimentului. În acest sens, aș dori să mulțumesc conducerii Inspectoratului Școlar Județean pentru sprijinul și susținerea pe care ne-au acordat-o în organizarea târgului. Prin ghidarea celor peste 160 de grupuri de elevi și vizitatori, au fost înregistrate peste 15.000 de interacțiuni la standurile expozanților. Ne bucură faptul că 216 de persoane au fost deja selectate pentru un interviu sau angajare”, a precizat Békési Csaba, director executiv AJOFM Bihor.

„Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră” a fost un eveniment organizat în cadrul proiectului „Rețea transfrontalieră pentru sprijinirea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniță – ROHU 331 CAREER”, finanțat prin programul Interreg V-A România-Ungaria.
Organizațiile implicate în implementarea proiectului sunt Societatea de Binefacere „Don Orione” Oradea (lider proiect), AJOFM Bihor, Camera de Comerț și Industrie a Județului Békés, Prefectura Békés și Fundația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor din județul Békés.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor