Peste 800 de locuri de muncă vacante în Bihor

De Dan Birta
2Comentarii
Peste 800 de locuri de muncă vacante în Bihor
Inginerii, vânzătorii, montatorii subansamble şi personalul HORECA au şanse mari de angajare.


Nu mai puţin de 818 oferte de angajare în judeţ sunt în prezent în baza de date a AJOFM Bihor. Dintre acestea, 696 se află în Oradea. Pentru persoanele cu studii superioare oferta este de 99 de locuri de muncă. Astfel, au şanse mari de angajare agenţii de vânzări, analiştii financiari, administratorii de reţea, asistenţii comerciali, asistenţii manageri, asistenţii medicali, arhitecţii.

De asemenea, oferta este destul de consistentă şi pentru persoanele care au terminat o facultate în domeniul economiei sau ingineriei. Sunt căutaţi contabilii şi economiştii, dar şi inginerii de producţie, inginerii construcţii civile, inginerii automatişti, inginerii proiectanţi, inginerii reţelistică, inginerii de reţea, managerii de proiect. Designerii şi medicii au şi ei oferte de angajare.

Studii medii

Persoanele care au terminat un liceu sau o şcoală profesională au de ales dintr-o ofertă de 339 de locuri de muncă. În ordine alfabetică, oferta se adresează agenţilor comerciali, agenţilor de securitate, barmanilor, bucătarilor, cameristelor, casierilor, cofetarilor, confecţionerilor, consultanţilor de vânzări, confecţionerilor îmbrăcăminte şi încălţăminte, controlorilor de calitate, dulgherilor, electricienilor, fierarilor betonişti, frezorilor, gestionarilor, lăcătuşilor, lucrătorilor comerciali, magazinerilor, operatorilor CNC, ospătarilor, şoferilor, strungarilor, sudorilor, tâmplarilor, zidarilor, zugravilor, etc.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie o ofertă de 258 de joburi. Aceştia se pot angaja ca agenţi de curăţenie, ajutor de bucătar, ambalatori manual, forjori, manipulanţi marfă, montatori subansamble, sortatori deşeuri, etc.
În judeţ, la Aleşd sunt oferite 56 de locuri de muncă, la Beiuş – 50, la Marghita – zece şi la Salonta – şase.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor