Petrecere de miliarde de… lei

Petrecere de miliarde de… lei
ORADEA – Unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale primăverii s-a consumat sâmbătă seara, în Baile Felix, la Hotelul President. Balul Lion’s – despre acesta este vorba – a beneficiat de o abundenţă de personalităţi locale.

Directori de instituţii, oameni de afaceri, patroni, membri ai protipendadei orădene s-au reunit sub deviza „Leilor”, „We serve”, la cea de-a şaptea ediţie a Balului Lion’s. Organizatorii, Clubul Lion’s şi Clubul Lion’s 22 (Organizaţia de femei a „leilor”), au oferit invitaţilor o seară specială. Tânărul compozitor Marius Moga, invitatul special al petrecerii, şi-a făcut din plin datoria de animator.

Pe lângă faptul că nu a venit cu mâna goală, ci a adus cu el şi două trupe – în fapt două proiecte muzicale care poartă semnătura sa, Morandi şi Wasabi – acesta s-a dovedit un adevărat maestru de ceremonii, implicându-se chiar şi în licitaţia cu scop caritabil organizată cu acest prilej.

Trupele prezente au incendiat atmosfera

După ceremonia introductivă, punctată de imnurile României, al Uniunii Europene şi al Clubului Lion’s, primele care au intrat în acţiune au fost fetele de la Wasabi. Tinere, frumoase şi talentate, ele au făcut încălzirea pentru momentele de antren de mai târziu.

De asemenea, manechinele Agenţiei Ami-Art au încântat privirile invitaţilor, iniţial cu o colecţie de vânătoare, urmată apoi de o colecţie de rochii de seară, semnată Dana Panciu. De pe urma acesteia şi doamnele au avut de câştigat. Rochiile au fost scoase la licitaţie, astfel domnii cu dare de mână au avut ocazia să-şi facă fericite partenerele. Deşi ţinutele au fost impresionante, un singur domn a avut curajul să liciteze, achiziţionând o rochie pentru fiica lui.

Nu la fel s-a întâmplat în cadrul licitaţiei obiectelor de artă. De această dată domnii au concurat. Nu mai puţin de 500 milioane de lei a fost suma încasată numai din aceasta licitaţie. Cel mai scump obiect a fost o peniţă, achiziţionată contra sumei de 72 milioane de lei.

Distracţie la maxim

De departe cel mai aşteptat moment al serii a fost concertul susţinut de trupa Morandi, căreia i s-a alăturat şi omniprezentul Marius Moga, dar şi membrele formaţiei Wasabi. După ce s-au scuturat de zeci de milioane de lei, achiziţionând obiecte de artă, invitaţii au ocupat scena. Melodiile ritmate nu au lăsat pe nimeni să stea jos. Moga, Morandi şi Wasabi au încins atmosfera la maxim. Pe lângă hit-urile care i-au consacrat, au interpretat şi alte piese, atât din repertoriul românesc cât şi internaţional. Show-ul a fost garantat şi datorită interpretării live. După mai bine de jumătate de oră concertul s-a terminat, artiştii şi-au luat rămas bun pe cunoscutele versuri „Ş-altă dată, ş-altădată, o să o facem şi mai lată…”.

Ioana Iuhas

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !