Petreceri de Halloween

Petreceri de Halloween
Pentru elevii clasei a IV-a C ai Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, ziua de vineri a fost una de neuitat. Pentru câteva ore, scolareii au înlocuit lectiile de citire si matematica cu o petrecere adevarata.

Pentru ca urma sarbatoarea de Halloween, copiii s-au costumat, transformându-se în cele mai nazdravane personaje. Vrajitoarele rele, zâna cea buna, demoni, Superman, Jack Spintecatorul, Mos Craciun si o cadâna frumoasa au fost doar câteva din personajele care au prins viata. Surpriza


Petrecerea a avut dubla semnificatie, deoarece Radu, unul din prichindeii clasei va pleca definitiv din tara. Într-o atmosfera asa de frumoasa, distractia a început imediat. Dupa ce fiecare si-a prezentat costumul, casetofonul si-a intrat în drepturi, facându-i pe pusti sa se bâtâie în voie. Învatatoarea a adus un tort urias, pe care era scris „La revedere Raducu. Te iubim mult”. „Ne pare rau ca ne paresesti. Oricum, noi te iubim si nu o sa te uitam niciodata”, a rostit cu lacrimi în ochi învatatoarea clasei, Florica Pirtea.

Halloween-ul lazaristilor


Petrecerea de Halloween s-a facut simtita si la Liceul Teoretic „Aurel Lazar”. Monstrii, vrajitoarele, vampirii, chiar si doamna cu coasa au trecut prin fata juriului, în cadrul concursului de masti. La fel de amuzanta a fost si proba dovlecilor sculptati, la care elevii au dat dovada de multa creativitate. Dupa ce au trecut prin mâna copiilor, bostanii de diferite marimi au devenit gangsteri, pirati sau persoane publice, precum Gigi Becali sau Adrian Nastase, dupa o bataie primita de la Traian Basescu!

Înca o data, elevii au demonstrat ca imaginatia si fantezia lor nu are limite. OZN-urile si ucigasii au fost subiectii principali în povestile de groaza ale elevilor. Petrecerea de Halloween a lazaristilor s-a încheiat cu o discoteca în aer liber.

Ioana Iuhas