Photo Magazine de noiembrie

Natura si frumusetile ei sunt în centrul atentiei în cel mai recent numar al revistei de arta fotografica. A aparut numarul din noiembrie al revistei Photo Magazine.Tema acestei luni este evidentiata înca de pe coperta, întoarcerea la inocenta.

Si nu este vorba despre vreo nestiinta infantila, ci despre adevarata inocenta, care poate fi gasita în natura si în magia necuvintelor, unde instinctele primeaza, iar supravietuirea este singurul scop al existentei.


În penultimul numar din 2005 sunt prezentati artisti fotografi fascinati de lumea necuvântatoarelor, de sunetele si senzatiile pe care le pot trai doar în preajma lor. Interviul lunii gazduieste câtiva dintre cei mai împatimiti ai naturii dintre „pozari”, cu tot ceea ce o reprezinta. Charles Hood, un explorator al universului subacvatic, se declara „fascinat de 1001 de lucruri, de la mirosul de apa sarata pâna la sentimentul aparte pe care ti-l da contactul cu un univers tacut si imponderabil”.

Alaturi de el, revista Photo Magazine îi prezinta pe alti trei colegi de breasla ai lui Hood. Daniel Magnin, Bence Mate sau Daniel Petrescu, toti preocupati la fel de mult de zborul pasarilor, de viata animalelor sau de vietuitoarele apelor.


Sectiunea Test este dedicata, ca de fiecare data, aparatelor foto si tehnicilor fotografice în care este descris în amanunt tot ce tine de practica si tehnica.

Laura Voicu