Pic, ante-deschis!

3Comentarii
Pic, ante-deschis!
Pentru oficialităţile orădene hypermarketul Pic Oradea şi-a deschis porţile încă de miercuri, de la ora 18:30 în timp ce orădenii de rând vor avea acces doar de joi dimineaţă la mărfurile din rafturi.

Centrul comercial este situat pe Şoseaua Borşului nr. 28/b. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi, dispunând de 57 de case de marcat. Portofoliul Pic include peste 40.000 de produse aflate sub umbrela celor mai mari branduri naţionale şi internaţionale.

Parcarea hypermarketului dispune de 1.000 de locuri. Pentru cei care achiziţionează produse voluminoase, firma pune la dispoziţie transportul gratuit pe raza oraşului. De asemenea, vor exista linii de transport gratuite pentru clienţii hypermarketului.

La intrarea în Pic Oradea nu este nevoie de nici o legitimaţie. Plata la casele de marcat se poate face atât cash, cât şi prin card sau bonuri valorice. Reprezentanţii hypermarketului promit clienţilor numeroase promoţii şi tombole. De asemenea, în cadrul centrului comercial există terase şi tonete cu băuturi răcoritoare şi meniuri preparate.

Pic Hypermarket Oradea va fi deschis zilnic între orele 7:30-23:00.

Angajări cu cântec

Mai notăm că deschiderea Pic a fost precedată de unele reclamaţii privind angajările. Astfel, doi tineri crescuţi în Centrul de Plasament Oradea au fost disponibilizaţi. Cei doi susţin că în momentul în care au protestat faţă de decizia administraţiei au fost atenţionaţi că li se vor desface contractele de muncă cu o literă care îi va face indezirabili la angajarea la alte firme.

O altă sesizare datează de la începutul lunii, detalii putând fi aflate în articolul de mai jos:

 • Angajări cu „dedicaţie”
 •  

  Cristian Horgos  3Comentarii

  Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

  inca 1000 caractere ramase

  versiunea HTML a comentariilor