Pichamerele zguduie blocul

Pichamerele zguduie blocul
ORADEA – Un orădean, proprietar al unui apartament de pe Bdul Dacia, reclamă că demersul municipalităţii de a schimba reţelele de termie şi alimentare cu apă caldă îi distruge locuinţa şi afectează structura de rezistenţă a întregului imobil de nouă nivele.

„S-a lucrat brutal cu utilaje grele, tip pichamăr de mare putere, la marginea trotuarului pietonal, aproape de aliniamentul blocului. În tot acest timp, în bloc s-au resimţit puternice vibraţii şi trepidaţii”, spune Dan Cinca, proprietar al unui apartament de la ultimul etaj al blocului P 11 de pe Bdul Dacia nr. 46.
Orădeanul susţine că „la mai puţin de o săptămână de la realizarea actualului stadiu al şanţului am constatat că întreaga locuinţă, precum şi casa scării, s-au umplut de fisuri, inclusiv la partea de structuri de rezistenţă”.
Orădeanul apreciază că executantul lucrării, Chimprestor, a lucrat iresponsabil, cu utilaje grele la o apropiere prea mare de imobilul cu opt etaje. Cum mulţi dintre proprietarii de apartamente de la etajele inferioare şi-au modificat locuinţele, spărgând pereţi, zguduitul pichamerelor a fost un factor agravant al situaţiei, crede Dan Cinca.
„Nu doresc decât remedierea situaţiei. N-am eu timp de procese, până se judecă un astfel de proces se dărâmă blocul pe noi”, crede Dan Cinca.
Reclamaţia depusă de orădean la Primărie a ajuns abia miercuri la direcţia de specialitate din Primărie, ne-a informat Ioan Szabo, inspector de specialitate în cadrul Serviciului Mass-Media din Primărie. „Miercuri a ajuns pe masa directoarei Raluca Covăcescu sesizarea.

Inspectorii se deplasează joi în teren, împreună cu cei de la Inspecţia în Construcţii, să vadă pagubele reclamate. Reclamaţia va ajunge şi la Direcţia Tehnică din Primărie, promitea purtătorul de cuvânt al Primăriei. Până la finalul programului de teren pe care-l au funcţionarii, reclamantul n-a primit joi nicio vizită de la Primărie.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !