Pictură-record la Marghita

1Comentariu
Pictură-record la Marghita
200 de copii de la grădiniţele şi clasele primare din Marghita vor încerca să doboare un record naţional.

Evenimentul este organizat de Clubul Kiwanis Marghita şi va avea loc între orele 9-12:00. Încercarea de doborâre a recordului va avea loc pe 29 mai. „Este vorba de realizarea unei picturi gigantice pe o pânză cu dimensiuni de 8×4 metri. Pictura va fi realizată prin aplicarea amprentelor copiilor pe pânză, în diverse culori”, spune învăţătoarea Elena Roman, preşedintele Clubului Kiwanis Marghita. Simbolic, amprentele palmelor copiilor vor constitui semnăturile lor sub mesajul pe care îl va promova pictura:„Copiii au nevoie de iubire!”. Pentru a promova mesajul copiilor, pictura va fi ancorată, timp de o săptămână, pe zidul unei clădiri din centrul oraşului Marghita. Acţiunea se înscrie în calendarul activităţilor organizate de Primăria Marghita, cu ocazia Zilei de 1 Iunie- Ziua Copilului.

Dau viaţă păpuşilor

 Kiwanis Internaţional este o organizaţie mondială de caritate, care are cluburi în zeci de ţări din lume. Prioritară este pentru Kiwanis asistenţa copiilor. În Marghita, Kiwanis s-a implicat în numeroase acţiuni de caritate pentru copiii bolnavi, dar şi în acţiuni care au avut ca scop premierea elevilor cu performanţe. Acţiunile Kiwanis Marghita destinate copiilor cu prilejul zilei de 1 Iunie debutează vineri seara cu karaoke. Pe 1 Iunie copiii sunt invitaţi să dea viaţă păpuşilor Kiwanis. „Păpuşile Kiwanis sunt păpuşi specifice: sunt albe, iar împreună cu ele copiii primesc şi carioca. Pentru a da viaţă acestor păpuşi”, spune Elena Roman.

Veronica Bursaşiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor