Pilotul Andrei Uram, premiat de ACR

De Otilia Șandor
1Comentariu
Pilotul Andrei Uram, premiat de ACR
Orădeanul Andrei Uram, pilot de raliu de primă mână, care câştigă campionat după campionat cu maşini pregătite de el, a fost premiat de reprezentanţii Automobil Clubul Român pentru anul 2016.

Uram, iar pe locul I

Recent, la Casa Oamenilor de Știință din București, s-a organizat festivitatea „Laurii pilotajului ACR 2016”, unde Andrei Uram a fost premiat ca cel mai bun pilot din Bihor, ieşind pe locul doi şi în judeţul Satu Mare. În Bihor, după Uram, pe locul doi a fost premiat prietenul lui, Ioan Tirpe, Liviu Moldovan primind premiul al treilea de la ACR.

Vara trecută, Jurnal bihorean şi Bihon.ro au relatat despre talentul cu totul special al automobilistului Andrei Uram, care câştigă, cu maşini ieftine (200 – 300 euro), aranjate de el, mai toate competiţiile la care participă, învingând competitori care se prezintă cu maşini de zeci de mii de euro. Practic, de peste 10 ani, Uram este de neînvins şi, în glumă, adversarii îi spun atunci când îl văd că apare în concurs că nici nu e nevoie să participe şi că îi trimit cupa acasă. Asta pentru că îi cunosc valoarea lui Uram şi ştiu că nu au cum să îl învingă.

Tradiţie

Sărbătoarea pilotajului auto 2016 al ACR e deja festivitate tradițională în automobilismul și kartingul românesc. Iar la eveniment au participat toți piloții din competițiile auto ale ACR din toată țara, care au câștigat locurile de vârf pe podiumul performanței: consacrați și debutanți, veterani și copii, arbitrii și organizatori de competiții, președinți de cluburi auto, care au manageriat performanțele din competițiile din România și la competițiile de răsunet din străinătate. Un loc aparte a fost rezervat automobilismului feminin, prezent onorabil la festivitate.

Cei mai buni automobiliști și kartiști ai anului, precum și arbitrii și reprezentanții cluburilor auto din toată țara, au primit, din partea ACR, amfitrionul competițiilor 2016, cupe, medalii și diplome, precum și distincțiile morale în cadrul Recepției de Onoare organizată cu acest prilej sărbătoresc. La festivitate a fost prezent președintele ACR, dl. Constantin Niculescu, însoțit de membrii Consiliului de Conducere al ACR, de la nivel central și din sucursalele teritoriale.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor