Pitici de pretutindeni, ADUNAREA! (P)

Reactualizat la:
1Comentariu
Pitici de pretutindeni, ADUNAREA! (P)
Grădiniţa Ţara Piticilor dă startul înscrierilor pentru anul scolar 2015-2016.

Grădinta Ţara Piticilor este autorizată de către experţii Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), pentru a face înscrieri şi desfăşura, potrivit standardelor naţionale, procesul instructiv – educativ la nivel preşcolar.Astfel părinţii au garanţia că educaţia primită în cadrul unităţii noastre este conformă cu cerinţele stabilite de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

Situată pe str.Cimbrului,nr. 2H din cartierul Oncea, într-o zona rezidenţială liniştită, sigură şi nepoluată, grădiniţa dispune de spaţii interne şi externe generoase şi dotări de excepţie, amenajate şi autorizate exclusive pentru activitatea de educare şi îngrijire a copiilor. Grupele sunt formate dintr-un numar redus de copii, pentru a permite abordarea individuală a fiecărui copil. Grădiniţa desfăşoară activitaţi instructiv-educative după programa aprobată de Ministerul Educaţiei , activitaţi opţionale engleză, dans, balet şi alte activităti extracurriculare: vizite la muzeu, zoo, cinema, spectacole de teatru de păpuşi, serbări, expoziţii, ateliere diverse, serbarea zilei de naştere a copiilor, etc. Vârsta minimă a copiilor este de 1 an.

Educatoarele păstrează legatura cu părinţii prin toate mijloacele de care dispun, iar prin intermediul unei fise zilnice se transmit informaţii cu privire la participarea şi evoluţia fiecărui copil la activitaţile desfăşurate la grupă.

Grădiniţa este deschisă de luni până vineri, de la 7.30 la 18.00 pe tot parcursul anului, cu excepţia sărbătorilor legale şi a perioadei în care se desfăşoară programele de curăţenie general şi igienizare.

Pentru că ne interesează sănătatea copiilor, prezenţa unui cadru medical specializat este asigurată permanent, iar meniul grădinitei este întocmit ţinandu-se cont de recomandările din domeniu.

Transportul piticilor este asigurat gratuit.

Vă aşteptăm cu drag în Ţara Piticilor pentru a vă convinge de toatea cestea.

Mai multe detalii, preţuri şi poze:
http://www.gradinitatarapiticilor.ro/

https://www.facebook.com/pages/Tara-Piticilor/808949332553835​1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor