Piturca ii apara pe Mutu si Chivu

Reactualizat la:
Piturca ii apara pe Mutu si Chivu
Victor Piturca a luat in serios meciul cu Nigeria. El a fost dezamagit de jocul lui Dica, pe care l-a criticat, subliniind ca Romania ar fi putut castiga la un scor mult mai lejer.

Piti ii apara pe Mutu si Chivu, afirmand ca au fost accidentati real. “Pe mine m-a interesat jocul si ca am avut posibilitatea sa vad jucatori noi la treaba. Am fost putin dezamagit pentru ca a intarziat partida cu peste o ora”, a spus Piturca.

“Dupa numarul de ocazii, Romania ar fi putut castiga cu 8-2. Vreau sa subliniez ca Mutu si Chivu nu s-au dat loviti, au fost chiar accidentat. Ati vazut ca Mutu a jucat pana acum”, a spus selectionerul.

“Sunt putin dezamagit de Dica. A avut doua ocazii clare de gol si nu a putut marca. Era bine pentru el sa aiba un gol inscris pentru Romania”.

Legat de suporteri, Piturca a declarat ca ii pare rau ca meciul nu s-a jucat in provincie, unde s-ar fi putut umple stadionul. Totusi, este greu de imaginat cum ar fi putut ajunge nigerienii la Constanta, de exemplu, daca ei au sosit la Bucuresti cu putin timp inainte de meci.


Sursa: Onlinesport.ro