Plan de rezervă pentru rămânerea în Liga I

Plan de rezervă pentru rămânerea în Liga I
Jiul Petroşani pune la cale fuziunea cu echipa din liga secundă, Minerul Lupeni, care are şanse să promoveze, pentru a evita astfel retrogradarea de pe prima scenă.

Petroşani – Se pare că situarea Minerului Lupeni în primele locuri în Liga a II-a de fotbal şi existenţa unor şanse reale de a prinde locul al 2-lea în clasamentul seriei a născut şi naşte idei. Unele dintre ele duc la discuţii şi prind la oficiali, altele sunt controversate.

Iar fuziunea dintre Jiul Petroşani, echipă aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii I şi cu puţine şanse de a supravieţui în primul eşalon, şi Minerul Lupeni, este una dintre acestea.

Tonul l-a dat cel mai recent Cornel Resmeriţă, preşedintele onorific al „minerilor” din Lupeni. El a declarat că nu este exlusă o strategie de fuziune a celor două echipe din Valea Jiului, mai ales ţinându-se cont de situaţia fotbaliştilor din Petroşani.

Acest demers ar veni „ca un ajutor pentru Jiul pentru a putea rămâne în prima ligă. Pentru binele fotbalului din Valea Jiului, noi suntem dispuşi să-i ajutăm, dacă nu pot să meargă singuri mai departe”, a declarat Resmeriţă.


După cum se ştie, echipa Minerul Lupeni este susţinută financiar de Consiliul local, iar demersul va depinde de consilieri, care vor hotărî într-o şedinţă specială ce vor face.

Până una alta însă, oficialii de la Jiul nu au comentat acest demers, afirmând doar că vor încerca prin forţe proprii să scoată echipa din criza în care se află.

Valentin Neagu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase