Plângeri în alb pentru munca afară

3Comentarii
Plângeri în alb pentru munca afară
ORADEA – Românii care pleacă la muncă în străinătate cu permise de muncă vor avea unde să se plângă dacă nu li se respectă drepturile.

„Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor, aduce la cunoştinţa celor în cauză că Direcţia pentru Protecţia Drepturilor Cetăţenilor Români care lucrează în străinătate din cadrul ANOFM a elaborat modele de plângeri pentru informarea lucrătorilor cu privire la datele de contact ale instituţiilor cu competenţe în domeniul migraţiei în scop de muncă, pentru monitorizarea eficientă a numărului de sesizări, petiţii şi reclamaţii din partea potenţialilor/lucrătorilor români în străinatate”, a declarat Dorel Drăghici, director executiv la AJOFM Bihor.

Astfel, în măsura în care un cetăţean a fost admis la selecţie, va primi un model de plângere, în funcţie de ţara în care va obţine un contract de muncă.

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor